Φθινοπωρινά gadget | Τι χρειάζεστε και γιατί;

Το φθινόπωρο για τους περισσότερους είναι ευκαιρία για απόδραση, αφού οι ξέφρενοι ρυθμοί του καλοκαιριού γίνονται πιο χαλαροί. Η εποχή αυτή όμως χαρακτηρίζεται από βροχές και ασταθή καιρό, οπότε πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια gadgets απαραίτητα για τις φθινοπωρινές σας διακοπές, και όχι μόνο!

 

Bluetooth / wireless ακουστικά

 

 

Η πιο πρακτική αλλά και στυλάτη λύση για αυτούς που βρίσκονται συχνά εν κινήσει. Απαντήστε στις κλήσεις σας με ένα απλό πάτημα όπου κι αν βρίσκεστε! Ιδανική λύση επίσης και για το γυμναστήριο αλλά και το outdoor training, αφού θα μπορείτε να απαντάτε στις κλήσεις σας και να ακούτε μουσική με άνεση ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Αδιάβροχες τσάντες laptop

 

Τα backpack ιδανικά για φοιτητές, για ταξιδιώτες και για επαγγελματίες που μεταφέρουν το φορητό υπολογιστή τους
κατά τη διάρκεια των βροχερών ημερών, παρέχοντας άνεση, στυλ και προστασία των συσκευών σας.

Πολλά διαθέτουν και θύρα usb στο πλάι, από όπου μπορείτε να φορτίζετε το κινητό ή το tablet σας, ακόμα κι όταν
βρίσκεστε εν κινήσει.

δείτε περισσότερα εδώ

 

 

 

Powerbank

 

Το πιο σημαντικό gadget, αφού κανένας δε θέλει να ξεμείνει από μπαταρία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.
Τα περισσότερα είναι μικρά σε μέγεθος, ενώ κυκλοφορούν powerbanks σε διάφορες χωρητικότητες, που μπορούν να πραγματοποιήσουν παραπάνω από μία φορτίσεις στο tablet ή το κινητό σας, για να είστε σίγουροι ότι οι συσκευές σας δε θα “μένουν” από μπαταρία όπου και να βρίσκεστε.

δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Φορτιστές quick charge

 

 

 

Για γρήγορη φόρτιση όταν έχετε μόνο λίγο χρόνο στη διάθεσή σας για να φορτίσετε τη συσκευή σας.
Είτε είστε σε ταξίδι, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, εάν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος,
οι φορτιστές γρήγορης φόρτισης είναι απαραίτητοι για εσάς.

 

δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Slim laptops

 

asus x541n

 

Λεπτά, κομψά και ελαφριά laptops, ιδανικά για το ταξίδι σας. Είναι εύκολα στη μεταφορά καθώς ζυγίζουν ελάχιστα και σίγουρα δε θα έχετε θέμα χώρου, αφού ο λεπτός σχεδιασμός τους βοηθάει στο να καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στην τσάντα μεταφοράς σας. Ιδανικά και για φοιτητές όπου η μετακίνηση με το laptop είναι απαραίτητη.

δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Noise cancelling headsets

element_hd_670_black

 

 

Ιδανικά για gamers, φοιτητές και εργασία που χρειάζεται υψηλή πνευματική συγκέντρωση. Ακουστικά με σύστημα εξάλειψης εξωτερικού θορύβου, που μπορεί να καταφέρει μείωση μέχρι και 95%, κάνοντας τα ιδανικά για χρήση σε θορυβώδη μέσα μεταφοράς όπως αεροπλάνα, τρένα ή λεωφορεία, και άλλους κλειστούς χώρους με υψηλά επίπεδα θορύβου αλλά ακόμα και για την απόλυτη ησυχία σε περιβάλλον μελέτης. Κάποια από αυτά διαθέτουν επίσης κανονικό μικρόφωνο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν hands free.

δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Ηλεκτρικοί αντάπτορες

 

 

Το ταξίδι στο εξωτερικό πολλές φορές μπορεί να κρύβει εκπλήξεις όπως… οι πρίζες στη χώρα που επισκεφθήκατε να είναι διαφορετικές από τις δικές μας, με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας! Οι ηλεκτρικοί αντάπτορες είναι αυτοί που θα λύσουν το πρόβλημα αφού μετατρέπουν την πρίζα κάθε χώρας σε ελληνική.

 

 

 

 

Προστασία ρεύματος

 

Δεν αφορά τις διακοπές αλλά σίγουρα είναι απαραίτητη για το σταθερό σας υπολογιστή. Ο ασταθής καιρός κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών ημερών μπορεί να έχει επιπτώσεις στις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μας συσκευές. Μπορείτε όμως να προετοιμαστείτε συνδέοντας τις συσκευές σας σε ένα αντικεραυνικό πολύπριζο και σε ένα σταθεροποιητή τάσης για προστασία από πτώση ή άνοδο της τάσης του ρεύματος.
Για τους υπολογιστές η ιδανική λύση είναι το ups, αφού όχι μόνο προστατεύει από τις απότομες αυξομειώσεις τάσης και σταθεροποιεί, αλλά διαθέτει επίσης μπαταρία για απρόσκοπτη λειτουργία του υπολογιστή μας ακόμα και σε διακοπή ρεύματος. Με το Ups κερδίζουμε τον απαραίτητο χρόνο έτσι ώστε να αποθηκεύσουμε τις εργασίες μας και να τερματίσουμε τον υπολογιστή μας με ασφάλεια.

δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Τώρα ξέρετε τι χρειάζεστε, είτε πάτε διακοπές είτε όχι, για να απολαύσετε το απρόβλεπτο αλλά πολύ όμορφο φθινόπωρο!